Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehetnék szerelmes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék szerelmes férfiba?

Figyelt kérdés

Úgy érzem meleg vagyok.. férfiak iránt érzek szexuális vágyat rájuk áll fel jó velük a szex stb..

de egyszerűen képtelen vagyok férfit szeretni =/ (egyszer voltam szerelemes lányba de az már vagy 6-8 éve volt)

2016. jan. 1. 06:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Én pontosan ugyan így vagyok csak én lány vagyok. Nem gerjedek szexuálisan csakis nőkre, pasikra egyáltalán nem. Viszont nem tudok nőbe szerelmes lenni csak pasiba. Igazából nem para, mert ha szerelmes vagyok egy pasiba, akkor szexuálisan is vonzónak tartom, elképesztően rá tudok gerjedni, imádom minden porcikáját, szóval az érzelemmel jön a szexuális vágy is. Szerintem nálad is hasonlóképpen lehet...
2016. jan. 1. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennek magától kellene jönnie.
2016. jan. 1. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
igen, jön majd magától, ugyanis arról nem tehetsz, hogy kit szeretesz és kit nem érzelmileg.
2016. jan. 1. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:

36 éves vagyok soha nem voltam szerelmes

se nőbe ,se féfiba próbáltam mindketőt

lehet annyi esélyed van mint nekem semi .

2016. jan. 1. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Még nem jött el az "igazi" :D

Lehet egy közel veled azonos személyiségű "legjobb barátra" vágysz.

2016. jan. 1. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez is természetes. Vannak, akik vonzódnak másokhoz szexuálisan, de nem igényelnek szerelmet. Emellett nem kényszeritheted magad, hogy szeress valakit.
2016. jan. 2. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!