Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen olyan ruházati vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen olyan ruházati vagy egyéb kiegészítő van, amiből látható hogy a viselője meleg, de azért nem nagyon levágós?

Figyelt kérdés

Tehát nem szivárványszínű szőrmekabátra és nadrág egyidejű hordására gondolok, de mégis..pl szivárványos sál, gyűrű?

Ti hordotok ilyesmit? (cél hogy felismerjük egymást utcán buszon stb...szóbaelegyedési alap:)

2015. dec. 28. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:

szivárványos karkötő?

Egyébként ne haragudj hogy ezt mondom,de nekem nagyon levágós lenne egy szivárványos sálból. :D

[link]

[link]

[link]

Pusztán kíváncsiságból miért pont a buszon akarsz ismerkedni?

Vagy ha ott ismerkednél akkor csak miért nem kérdezel rá?

Nem hiszem hogy utána sokszor találkoznál azzal akit egyszer látsz a buszon

2015. dec. 28. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a szivárványos cuccok nekem alapból nem jönnek be. Jó lenne valami egyezményes hordható jel, én nem hordok semmit.
2015. dec. 28. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
2015. dec. 28. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
2015. dec. 28. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

wow.

Jó itt informálódni. Az a zöld póló madárral az elején nekem tetszett. Simán megvettem volna a heteró pasimnak.

25/N

2015. dec. 28. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Zsákutca ez az ötlet. Egyrészt ez egy célkereszt lehet az önmarcangoló homokoshomofóbok számára hogy kiéljék öngyűlöletüket másokon, ahelyett hogy idővel magukat ölnék meg.

Meg eleve bizarr dolog, hogy önként rakjuk fel a "sárgacsillagot" magunkra.

2015. dec. 28. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
Heteró vagyok és van szivárványos sálam meg esernyőm is. Mégsem jött még soha oda senki, hogy leszbinek néz emiatt, sem a leszbikus, sem pedig a homofób oldalról. Szóval nem hiszem, hogy mindössze egy-két szivárványos cucc segíteni fog nektek az ismerkedésben.
2015. dec. 28. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!