Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen olyan ruházati vagy egyéb kiegészítő van, amiből látható hogy a viselője meleg, de azért nem nagyon levágós?
Tehát nem szivárványszínű szőrmekabátra és nadrág egyidejű hordására gondolok, de mégis..pl szivárványos sál, gyűrű?
Ti hordotok ilyesmit? (cél hogy felismerjük egymást utcán buszon stb...szóbaelegyedési alap:)
szivárványos karkötő?
Egyébként ne haragudj hogy ezt mondom,de nekem nagyon levágós lenne egy szivárványos sálból. :D
Pusztán kíváncsiságból miért pont a buszon akarsz ismerkedni?
Vagy ha ott ismerkednél akkor csak miért nem kérdezel rá?
Nem hiszem hogy utána sokszor találkoznál azzal akit egyszer látsz a buszon
wow.
Jó itt informálódni. Az a zöld póló madárral az elején nekem tetszett. Simán megvettem volna a heteró pasimnak.
25/N
Zsákutca ez az ötlet. Egyrészt ez egy célkereszt lehet az önmarcangoló homokoshomofóbok számára hogy kiéljék öngyűlöletüket másokon, ahelyett hogy idővel magukat ölnék meg.
Meg eleve bizarr dolog, hogy önként rakjuk fel a "sárgacsillagot" magunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!