Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titeket beindít ha valakin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket beindít ha valakin ilyen van?

Figyelt kérdés

2015. dec. 24. 20:58
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
cuki :)
2016. jan. 22. 20:32
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
A 0% szavazás azt jelzi, hogy 100%-otok nagyon buta.
2016. jan. 23. 02:06
 33/42 anonim ***** válasza:
87%
Jövő év strandtrendje srácok!
2016. jan. 23. 23:11
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát személy szerint nagyon visszataszítónak találom viszont nem ítélem el azokat akiknek tetszik.

19/F/M

2016. febr. 19. 20:48
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
hát passzív vagyok szóval lehet csak azért mondom, hogy nem... de tuti nem vennék fel ilyet, nem bírnám ki röhögés nélkül:DD a tested se jó
2016. febr. 19. 22:25
 36/42 frot ***** válasza:
75%
Engem beindítana, ha elölről látnám a srácot. Szerintem kellemes érzés lehet ilyen selymes, csúszós anyagú ruhában egymáson surlódni. :P
2016. febr. 20. 10:56
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Amiért demiszexuális vagyok (csak az a pasi "érdekel", akivel érzelmi kötődésem is van) és amiért a srác alkata sem az én esetem, ezért nem, de szerintem ez a fajta ruházat alapvetően se nagyon indítana be...tudom, furcsa vagyok.:) Szóval, ha a párom ezt hordaná, értékelném, de ugyanúgy értékelnék bármi mást, amivel a kedvemre szeretne tenni, mert nekem az számítana, hogy gondolt rám/az igényeimre, vagy valami ilyesmi.:D
2016. febr. 20. 17:33
 38/42 anonim ***** válasza:
Azt hittem eddig, hogy azt monogámnak hívják.
2016. febr. 20. 18:29
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2016. febr. 20. 21:24
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #38-as!

A demiszexuális személy csak olyanok iránt képes szexuális vonzalmat érezni, akikkel már mély érzelmi kapcsolatban áll, míg a monogámia az, amikor egy élettárssal él valaki és attól, hogy valaki ilyen párkapcsolatban él általában, simán érezhet szexuális vonzalmat más iránt pl: -Nézd azt a pasit! Olyan jó feneke van!

-De neked van valakid!

-Nézni csak szabad, az nem megcsalás!

Ha szingli a személy, akkor meg lehet szexbarátja van vagy egy éjszakás kalandokban vesz részt.

Szóval demiszexuális=személy, aki nem KÉPES szexuális vonzódást érezni más iránt, csak a szerelme iránt, míg a monogámia egy "fogadalom", "életforma" vagy nem tudom micsoda. A lényeg, hogy a személy érezhet testi vonzalmat idegenek iránt is.:D

Túlmagyaráztam? Lehet...

2016. febr. 20. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!