Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Van egy pasim....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy pasim. Hetero voltam eddig és sok bnőm volt. De anyu most azt akarja mutassam be az újat mert mondtam hogy most ez komoly. De nem tudja h fiú.23. án van a szülinapom és akkor anyám elvárja hogy hozzam a "barátnőmet" 22f

Figyelt kérdés
a pasim 18 éves, és nagyon komoly vele. féléve együtt vagyunk és szeretne hozzám költözni.
2015. dec. 16. 18:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
probléma még az, hogy anyu nem csak hogy idős de még ezen felül mélyen vallásos. pl engem 13 éves koromig minden vasárnap templomba járatott - útáltam is- és hittanra meg áldoztatni.... római katolikus... amúgy nem tudja hogy bi vagyok mivel énis csak sejtettem sokáig....
2015. dec. 16. 18:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát muszáj leszel neki elmondani,hogy nem lánnyal jársz.

Ha csak úgy be állítasz a fiúval akkor azon biztos kiakad.

2015. dec. 16. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez egy nehéz helyzet. Sok függ a szülői mentalitáson, meg azon, hogy mennyire függsz a szüleidtől. Ha már önálló életed van, és nem függsz tőlük, minden továbbiak nélkül erősen javaslom a "vallomást".

A mély vallásosság lehet probléma, de lehet rajta segíteni ha előre felkészülsz a témából. Említetted, hogy római katolikus, ami jó, mert Ferenc Pápa meglehetősen toleráns. Javaslom, hogy esetleg memorizálj tőle néhány idézetet, meg alkalmakat amikor kiállt a hívő homoszexuálisok mellett. Ha valóban mélyen vallásos anyukád, akkor nem hiszem, hogy megkérdőjelezné az egyházfőt. Egy másik hasznos eszköz a fokozatosság. Nem kell rögtön mondani neki, hogy pasid van. Próbálj meg egy teológiai vonalat követni, puhatolózz, hogy anyukádnak mi a véleménye a homoszexualitásról. Például Ferenc pápa véleményét is itt hozhatod be, felteheted anyunak a kérdést, hogy nem az egyházfő tudja-e legjobban a hit dogmáit, meg hasonlók.

2015. dec. 18. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül??
2016. jan. 1. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!