Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek erről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Gumi nélkül segbe dugtam egy lányt és a lány egy kicsit becsokizott értitek de engem ez nem zavart sőt még jobban felizgatott és el is mentem benne,ti undoritónak tartjátok ezt?ha lenne egy lány aki megengedné hogy segbe dugjátok akkor megcsinálnátok?vagy ez nektek undoritó?2015. dec. 15. 19:32
11/19 anonim válasza:
Azok a férfiak nem 100% heterok.
Engem nem izgat egy női fenék. Sőt fiúnál sem tetszik a nőies, nagy, kerek fenék.
12/19 anonim válasza:
Engem biszex srácként például nem izgat egy lány feneke, mivel van másik bejárat is, aminek az a rendeltetésszerű használata. :D
13/19 anonim válasza:
Kib.szott undorító. Akármennyire is furcsa, nem a segglyukakhoz vonzódunk, hanem mindenestől a férfi testhez. Nem, nem szexelnék nővel, hiába rendelkeznek férfiakéval egyező lyukkal. És nem szexelnék gumi nélkül sem, ez kib.szott undorító.
14/19 A kérdező kommentje:
Érdekes valószinüleg a homoszexuálisok nem vonzodnak annyira egymáshoz mert én a nőkhöz nagyon vonzodom és egy cseppet sem tartom undoritónak egy lányal gumi nélkül a anális szexet sőt megis engedném hogy egy lány wc-nek használja a szám a homoszexuálisok ilyenre nem képesek tehát nem vonzodnak annyira egymáshoz hoppá
2015. dec. 16. 11:58
15/19 anonim válasza:
raktam már seggbe lányt, fiúval élvezetesebb sokkal, de egyáltalán nem undorító. természetesen beöntés után csináltam. hát fiúval sem csinálnám, ha nem mosná alaposan ki magát..
16/19 anonim válasza:
még hozzá tennék ennyit, hogy te beteg vagy. aki a kakis ügyekre izgul az beteg, tök mindegy, hogy hetero vagy homo.
17/19 anonim válasza:
ha nektek jó akkor csináljátok.
én nem igazán akarok gumi nélkül análozni senkivel.
18/19 anonim válasza:
Én a szőrös feneket szeretem tömni, szóval a csajok már ezért sem jönnek be.
19/19 anonim válasza:
Na nekem is ezért nem jönne be egy lány feneke mert én is a szőrös feneket szeretem igni :D 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!