Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kerülhetek közelebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerülhetek közelebb egy aranyos, kicsit lányosan viselkedő fiúhoz? (több lent) -MELEG KÉRDÉS

Figyelt kérdés
Van a suliban egy vaditó szőke, kék szemű helyes srác. Ritkán látom, de akkor mindig mosolyog, cuki vékony de azért fiús hangja van, első látásra beleestem. A szivem kiugrik ha meglátom, elönt az eufória és stb, stb. Kideritettem a nevét, hogy melyik osztályba jár és hogy hol van az osztályterme, illetve azt is látom, hogy merre megy haza. (suttyomban mindent ki szoktam deriteni arról aki tetszik, én már csak ilyen vagyok :) ) A lényeg, hogy látom benne a meleg/biszex hajlamot, egyszerűen "kiolvasható" belőle; lehet, hogy tévedek de sose éreztem még ennyire egyértelműnek valakiről, hogy ilyen téren más. Egy szót sem tud magyarul, de ez most nem is számit semmit, mert tudok annyit románul, hogy megismerkedjek, megbarátkozzak vele -> az egyetlen kérdés az maradt, hogy hogyan? .. gondolkoztam valami olyasmin hogy előbb "titkos hódoló" ként úgymond levelek, ez-az (úgyis szokott lenni ilyen szerelmes levelezős projekt suliban), és ezután valahogy megismerni. Egyszerűbb lenne megismerkedni vele az utcán, de olyankor vagy ő vagy én nem vagyunk egyedül... Bocs hogy túl hosszan magyarázok, de segitség kell ebben... Előre is köszi :) (sértős,értelmetlen stb válaszokat pls mellőzni)

2015. dec. 14. 17:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Még nem derült ki :) azt majd jövőre
2015. dec. 18. 10:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Van valami fejlődés? :)
2016. ápr. 30. 10:22
 13/14 anonim ***** válasza:
na mi a helyzet kiderült????
2017. jún. 21. 12:25
 14/14 anonim válasza:
Na, mi újság? :3
2022. febr. 16. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!