Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiu vagyok, és van egy fiu aki nagyon tetszik de nem értek valamit? Többi lent
Figyelt kérdés
Már egy ideje ugy érzem hogy ő is érez valamit irántam.Abból gondolom ezt,hogy például amikor bemegyek suliba és ő már bent van akkor nagyon néz,és mosolyog ami amúgy nagyon jól esik,volt már olyan hogy megölelt,beleturt a hajamba,és a társaságomat is keresi aminek szintén nagyon örülök:) Na de arról lenne szó hogy én megtudtam hogy ő volt már lánnyal,és amikor megmutattam neki egy lányt akkor mondta hogy mutassam be meg hogy milyen szép(amúgy tényleg az) .Szóval nem értem ezt az egészet. Most akkor lehetséges hogy érez valamit irántam?2015. dec. 12. 15:30
12/13 A kérdező kommentje:
17:) miert?
2015. dec. 22. 20:09
13/13 anonim válasza:
csak kíváncsi voltam korotokra, de én is úgy csinálnám, hogy valami buliban, mikor már mindketten ittatok, elhívod egy kicsit beszélgetni és akkor ott finoman így rámászol, hogy pl hozzáérsz, közel állsz mellé, meg ilyenek és figyeled reakcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!