Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúknak sértő, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúknak sértő, ha egy heteró lány akar velük barátkozni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 12. 08:15
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha a melegség miatt akar barátkozni, akkor igen. Egyébként nem.
2015. dec. 12. 08:27
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Akkor , ha CSAK azért akar barátkozni mert meleg... Sokan abban a hitben élnek hogy ha valaki meleg akkor ő festi magát, pletyizik egész nap, divatban otthon van, szeret shoppingolni. Majd amikor rájön hogy ez azért nem így van és te nem ilyen vagy, akkor már mégsem akar annyira barátkozni.
2015. dec. 12. 08:29
 3/10 A kérdező kommentje:
jaj dehogy is! :) egyáltalán nem azért.. jobban kijövök a fiúkkal mint a csajokkal :) ráadásul jobban is pasiznak mint én.. még tanulhatok is tőlük ! :D
2015. dec. 12. 08:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak az lehet sértõ, ha a barátkozásban számít az hogy meleg. Emberekkel barátkozunk és nem a szexuális életükkel.
2015. dec. 12. 09:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, hogy csak linkelek, de itt már leírtam a véleményem, tapasztalatom: http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__..
2015. dec. 12. 09:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem meg nem sértő egyáltalán. ha azért akar barátkozni, az sem.
2015. dec. 12. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat nkm a legtobb baratom hetero lany 14/f/m
2015. dec. 12. 12:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sértő.

Vannak lányok akik a fiúkkal jobban kijönnek,és hát heteró fiúkkal nem tud csak barátságban lenni.

2015. dec. 12. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én csak magamról tudok ilyen ügyben nyilatkozni. Bi vagyok, és egyáltalán nem vettem rossz néven, hogy egy lány tulajdonképpen emiatt kezdett barátkozni velem. Sőt, tök jó, hogy tudom, hogy neki bármit elmondhatok ezzel kapcsolatban is.

Nyilván maga a barátság nem csak annyiból áll, hogy "jaj, de jó, biszex vagy".

2015. dec. 12. 16:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem sértő
2015. dec. 13. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!