Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen erzes leszopni egy masik pasit?
Figyelt kérdés
Iment,ahogy kivertem az a gondolat mebta fejemben,ha most itt lenne egy masik pasi,es hagyna,leszopnam
Es felizgatott
19/f
2015. dec. 11. 18:55
14/18 anonim válasza:
Ha valaki metélt farokkal rendelkezik. Na őt leszopni milyen érzés?
Ugyanolyan, rosszabb, jobb? Mennyiben más?:-D
15/18 anonim válasza:
Ha megfelelő a méret, nagyon jó. A barátomnak és nekem is elég nagy farkunk van, és vele imádom csinálni. Viszont sokszor volt már kisebb (vagy fura formájú) farkú csávó, és az elég lohasztó volt.
16/18 aszlan válasza:
Fujj.meg egy punit kinyalni az jo.de ferfi férfit az nen nekem valló.39/f.vagyok
17/18 anonim válasza:
szopni jó próbáld ki, tetszeni fog :)
18/18 anonim válasza:
Nekem nagyon jó!
Bi pasi vagyok, a férfitest mint olyan például nem izgat, viszont a farok az igen :) Ha letérdelek valaki elé és számba adja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!