Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuálisok, mit jelenet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuálisok, mit jelenet számotokra ez a jelenet?

Figyelt kérdés

Megalázó vagy csupán realista társadalom kritika?

Esetleg közönséges vagy vicces?

https://www.youtube.com/watch?v=nPnKxx8KXQw

2015. dec. 11. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez a legretardáltabb dolog, amit valaha láttam...

Annyi igazság lehet a dologban, hogy gyakran a leghangosabb homofóbokban van nem is kevés elfojtott homoszexualitás, szóval ennyi erővel én a homofóbokhoz intéztem volna a kérdést.

Jó ég, leélhettem volna úgy az életemet, hogy ezt nem látom...

2015. dec. 11. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:

nem vagyok se meleg, se homofób. De én úgy hallottam, hogy aki nagyon bizonygatja az már gyanús xDDD

Mindenesetre, ha van gay pride akkor lehet sraight pride is.

Nem találok benne kivetni valót.

2015. dec. 11. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok meleg, de a straight pride a világ legnagyobb baromsága :DD
2015. dec. 11. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
szerintem is hülyeség lenne a straight pride. Heteró vagoyk, de voltam a Budapest Pride-on. Baromira felhúz, amikor a homofóbok azt hangoztatják, hogy "én elfogadom a melegeket, de hát én se vonulok fel, hogy én heteró vagyok". Ez csak azt mutatja, hogy egyrészt, nem ,nem fogadja el a meleget,másrészt pedig fogalma sincs, hogy mi a rendezvény üzenete. Többek között az, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy még mindig nem kis mértékű diszkrimináció van velük szemben, egy csomó jog nem illeti meg őket, ami a heterókat igen. Mégis mi lenne egy straight pride értelme? Nézzétek, heteró vagyok, és nem ér semmilyen hátrányos megkülönböztetés, ezért felvonulok. Nem igazán értem....
2015. dec. 11. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Hetero nő vagyok.Romantikus meg erotikus.
2015. dec. 11. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Sacha Baron Cohen egy humorista. Ez egy vicc, egy poén. Ennél többet nem is gondolok róla.
2015. dec. 11. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:

hát ez ku##a nagy :D

én besírtam rajta :D

20/F/m

2015. dec. 11. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem vicces. :D Nem az átlag melegeket parodizálja ki, hanem a hangos, valójában látens meleg, homofóbokat.
2015. dec. 11. 23:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát ez... :D én is röhögtem rajta egy jót :D

És milyen igaz, hogy mindig a leghangosabb homofóbokról derül ki a végén, hogy melegek ;)

21F/meleg

2016. jún. 1. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!