Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az aktív barátom szerint, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aktív barátom szerint, a passzívnak-nekem- kb azt kell megtenni amit a nőknek egy kapcsolatban. Azt akarja hogy hozzáköltözzek, de így nemtudom?

Figyelt kérdés
2015. dec. 3. 17:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Barátod primitív, már bocs.

1. Hol van olyasmi megírva, hogy a nőnek kell a pasihoz költözni? Én legalább ugyanannyi példát látok a környezetemben arra, hogy a pasi költözik a nőhöz. De inkább a közös lakás a jellemző.

2. Az, hogy most valaki attól gerjed-e be, hogy farok van a fenekében, vagy attól, hogy az ő farka van más fenekében, még nem dönti el, hogy melyikőjük a domináns. Persze, gyakoribb, hogy az aktív a dimonáns fél, de ez nem szentírás.

3. Barátod a "nő" fogalmát erősen keveri a "szexrabszolga", valamint a "cseléd" szavakkal.

Most komolyan: miért egy ilyen shegfejjel vagy együtt?

2015. dec. 3. 19:41
 12/32 A kérdező kommentje:
Valamit félreértesz, neki van sajáz lakás, én még tini vagyok. Ide nem jöhet. És mivel övé a lakás, nyilván ő dirigál.
2015. dec. 3. 19:50
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

De ez akkor sem így van, hogy ő dirigál. Ne haragudj, de nem tudtam elnyomni azt a kaján megjegyzést, hogy egy férfi találkozik a feminizmus előnyeivel... Mert te se gondolhatod, hogy egy nőnek ez dolga lenne. Ha egy nőnek mondta volna ezt a barátod, már nagyon elküldték volna az anyjába. És ezt te is megteheted, hiszen nemtől függetlenül nem lehet veled ilyen. Se nem nemi, se nem tulajdonjogi (vagy hogy mondják ezt, hogy kié a lakás) kérdés az, hogy hogy bánik veled a párod. Se nem földrajzi, se nem időjárási, se nem a csillagjegyed, a végzettséged vagy a magazin-előfizetéseid kérdése. Ilyet nem tehet, és olyan nem szabadna, hogy egy kapcsolatban valaki domonáns fél legyen. Én hetero nő vagyok, de szerintem a melegek sem gondolhatják, hogy bárki bárhol dominál. Az ágyban sem feltétlenül dominálás az, hogy ki az aktív, mert normális esetben figyelembe veszi a te érdekeidet.

És mi az, hogy akkor is szexelned kell, ha nem kívánod? a párod életében nem volt nővel, mi? Szerinte egy nő visszaszámlálásra nedvesedik? Vagy az felesleges? Vagy luxus? (Bocs, picit felkaptam a vizet.)

Miért akarsz otthonról ENNYIRE elhúzni? Vernek otthon? Sejtem, hogy nehezen fogadnak el stb., de annyira csak nem lehet rossz, hogy ezt a döntést hozd. Azt mondod, ugródeszka lehet. Magyarul csak ezért akarsz odamenni, és valójában nem szereted a férfit. Ez fontos tényező: ha szeretnéd, akkor azt, amit csináltok lehetne egyfajta szexuális vágynak nevezni (például lehetne, hogy te élvezed, hogy ő a domináns, és mivel szereted, megbízol benne, hogy ezzel nem fog visszaélni - hangsúly az utolsó szavaimon), de így, hogy muszájból költözöl oda, kétlem, hogy neked ezek a dolgok kényelmesek/kellemesek lennének.

Ha nő lennél, ezt úgy neveznék, hogy párkapcsolaton belüli szexuális erőszak. Hacsak nem ver otthon valaki, ne menj bele ebbe a dologba. Egyébként sem hiszem, hogy ebből könnyű lenne kiszállni. Gondolod, akkor nem akar majd dominálni a barátod, amikor el akarod hagyni?

A barátod életfilozófiája duplán sértő: téged nőnek nevezett, ami nem vagy, te egy homoszexuális férfi vagy; minket nőket pedig lealacsonyított, és kijelentette, hogy onnantól, hogy járunk valakivel, nincs döntésünk az időbeosztásunk és a testünk felett. Tudom, a falra festem az ördögöt, de inkább légy fölöslegesen óvatos, mint hogy butaságot csinálj. Szerinted egy ilyen férfi mit fog reagálni, ha megtudja, hogy ugródeszkának használod?

Ugyanakkor még egy megjegyzés: biztos nehéz a helyzeted, de ha te meg ugródeszkának használsz egy másik embert, és ezért vagy vele: hát, meg kell, hogy mondjam, lehet, hogy te is kihasználod őt, és jól egymásra találtatok. Ettől függetlenül ő a nagyobb barom. Bocs a kemény szavakért.

2015. dec. 3. 20:03
 14/32 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem költözz hozzá. pont megérdemlitek egymást.
2015. dec. 3. 21:04
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne költözz!

Figyelj Ő nem szeret téged,csak kell neki valaki akit bármikor "használhat" és elvégzi helyette a házimunkát.

Egy normális párkapcsolatban megosztják a házimunkát,közösen döntenek mindenben.

És mellesleg az hogy akkor is megd*gna amikor te nem akarod,azt ERŐSZAKNAK hívják.

Inkább legyél egyedül..mint egy ilyennel.

Hagyd őt! Keress mást aki megbecsül és emberszámba vesz

2015. dec. 3. 21:14
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

A-a, te nem érted. Attól, mert valakinek van lakása, még nem vonja magával, hogy a másikat szexuálisan kihasználhatja.

De ha neked ez kell, hogy valakinek az élő szexuális segédeszköze, meg a cselédje legyél, akkor csináld.

2015. dec. 3. 21:17
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát én megmondnám hogy akkor szedjen fel egy csajt és azt ba..., mert te fiú vagy

amúgy belegondoltál hogy ilyen fiatalon mi lesz ha kirak a házából?

de ha neked ez bejön, hogy így bánik veled, és nem érzed magad elnyomva, akkor csináld

2015. dec. 3. 21:21
 18/32 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj! Pontozzatok le nyugodtan, ez csak az én véleményem, nem kell elfogadni..Egyébként kettes is én voltam.

Azt mondjátok, hogy a meleg kapcsolat ugyanolyan, mint a hetero kapcsolat, de mégsem ez látszik rajtatok.

Két fél szereti egymást, összeköltöznek.

Valakinek vinnie kell a háztartást, valószínűbbnek találom azt, hogy ez a passzív fél lesz, mi ezzel a gond?

Valakinek ki kell mosnia a ruhákat, főznie és takarítania. Elvégre ez egy hetero kapcsolatban is így működik. Nyilván ezeket a dolgokat meglehet osztani, de a nő talán jobban megoldja és a nagy részét is ő fogja meg csinálni. Na most egy meleg kapcsolatban is ennek így kellene működnie. Mivel ő tini, feltételezem tanul nem dolgozik. A másik fél gondolom dolgozik.

Tehát a jelenlegi felállásban A megy dolgozni, addig P a kérdező viszi a háztartást.

Gondolom mellette tanul.

Nem így kellene ennek lennie?

A szexuális részéhez viszont nincs hozzá fűzni valóm, az, hogy akkor van szex amikor ő akarja, akkor is, ha te nem ez árulkodik azért valamelyest rólatok.

2015. dec. 3. 22:07
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, azért gondolod így, mert a nőkkel kapcsolatban is a régi korban volt ez így: manapság már nem egyértelmű, hogy a nő csinálja a házimunkát, csak "úgy maradtunk" az évszázadok alatt. Illetve ha a nő otthon van, mondjuk gyesen, a férfi meg dolgozik, akkor így logikus. A melegeknek (legalábbis jelenleg Mo.-on) nem lehet gyerekük. Biológiailag biztos nem lehet, tehát nem kötődik egyik félhez sem, hogy ki marad otthon vele. Ha ezt egyszer engedélyezik, akkor is megegyezés kérdése lesz, ki marad otthon (pl. ki keres többet), mert egyik se tolt ki magából egy gyereket, egyik se hányt fél évig stb., tehát testi oka nincs, hogy miért maradjon pont ő otthon.

A praktikus részében igazad van: ha ő nem dolgozik, akkor takaríthatna ő. Bár megjegyzem, ha házi feladata van, és iskolába jár, ugyanakkor ér haza, mint a párja, csak még tanulnia is kell otthon. Ha meg egyetemista, akkor lehet, hogy kb. ugyanakkor érnek haza. Mindkettő eljár otthonról. De tegyük fel, hogy a kérdezőnek van kevesebb teendője. Igen, ekkor jogos, hogy ő végzi a házimunka oroszlánrészét (az, hogy mindent, az szerintem így is túlzás). De tekintve, hogy a barátja egyéb dolgokat is megszabott, lásd szex, az mutatja, hogy mire kell neki a kérdező. Ezt te is említetted, de te elkülönítetted. Márpedig olyan nincs, hogy valaki az egyik dologgal kapcsolatban egy soviniszta bunkó, a másikkal kapcsolatban meg egy jószívű ember. Szóval a házi munkát be lehet osztani, de gyanítom, hogy aki ilyeneket mond, mint a kérdező párja, az a házimunkát nem praktikus okokból hárítaná a kérdezőre.

Kérdező: hány éves a párod? és mennyi ideje ismered? valahogy az az érzésem, hogy idősebb nálad jóval, és a tapasztalatlanságodat használja ki. Volt már neked egyáltalán barátod? Ez se mindegy.

2015. dec. 3. 22:20
 20/32 A kérdező kommentje:
Az újévet már nála kezdem. Döntöttem.
2015. dec. 3. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!