Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Tudtok olyan konditermet ajánlani ahova sok meleg jár?
Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 22:51
2/5 anonim válasza:
Szia !
Budapest Ulloi út 142
Ez egy kis lakás egy pár géppel,de csak melegeknek.
Van zuhany,nagyon franko kis hely.
Ha gondolod keresd fel őket !
Én is régen oda jártam,kb 4 éve.
A belépő 1000 Ft volt,zuhany 500 a szauna (ami nagyon kicsi)
800/10 perc
Sok sikert :)
3/5 anonim válasza:
Tempelfit 1-2, az 1-ben több a meleg, illetve Astoriagym, vagy mi a pontos neve :)
Én a Tempel2-be járok :)
4/5 anonim válasza:
A Magnum Szaunának is van kondi terme
5/5 anonim válasza:
jahj, de utálom, ha a konditerembe feltűnően néz egy meleg srác... Meleg vagyok én is viszont nem azért járok kondizni, hogy másokat nézegessek, vagy hogy ismerkedjek...
26mf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!