Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akik már kiverték/szájba vették egymásnak a végén le is nyelitek?
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 19:46
11/15 anonim válasza:
Minden aktív férfi ilyen szerintem.
12/15 anonim válasza:
Utolsó, azért mert Te ismersz két aktív férfit, vagy még ha húszat is, attól még nem ismered az összeset, így szerintem ne jelent ki ilyeneket, mert ez sértő lehet azokra nézve (pl.: rám), akik inkább aktívok és mégsem csinálnák azt amit a Te barátod. Persze akinek nem inge ne vegye magára. Én sem vettem. De lehet, hogy más magára fogja, így szerintem máskor ne általánosíts. :)
13/15 anonim válasza:
Szerintem sem kell általánosítani... Rengeteg aktív srácot ismerek, de ők nem ilyenek.
14/15 anonim válasza:
Nekünk nyelte a srác akinek a szájába vertük.
19/F
15/15 pepperoni12 válasza:
Sziasztok! Krisz vagyok!36éves 190cm magas 110kg. Hol lehet ismerkedni nálam fiatalabb meleg fiukkal,travikkal stb?? Nagyon vágyom rá hogy valakivel kölcsönösen orálisan kielégítsük egymást,és ha a szimpátia megvan szeretkeznénk csókolóznánk érzékien.A választ köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!