Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Férfi vagy női prostituált?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi vagy női prostituált?

Figyelt kérdés
Nemsokára lesz a 18.születésnapja és rendezünk neki egy meglepetés bulit. Azt gondoltam hogy hívok egy férfi prostituáltat neki de erős kételyeim vannak hogy mégis női prostituáltat kéne hívni neki. Szerintetek?

2015. nov. 12. 23:03
 1/6 anonim válasza:
12%
Kinek hívod? Ha férfinek akkor női kell, ha nőnek akkor férfi kell
2015. nov. 12. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez így a homoszexualitás kategóriában, elég körmönfont kérdésnek tűnik :-P :-D
2015. nov. 13. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem se ilyet, se olyat nem kéne hívni.

(Nálam legalábbis ott érne véget a meglepetés buli, mehetne mindenki a náthásba, a prostival meg az ötletgazdával együtt.)

2015. nov. 13. 09:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Úristen. Szerintem ne hívj. Inkább vegyél neki egy pussy felshlightet, azt egész életében használhatja
2015. nov. 13. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, szerintem is tré prosti 18. szülinapra. Szexjáték az poén, egy prosti az kellemetlen.
2015. nov. 13. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Flashlight tényleg jó ötlet.
2015. nov. 14. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!