Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Nektek ennek a fiúnak a feneke bejön? Szerintetek attól hogy nekem bejön meleg vagyok? 20on f
2015. nov. 9. 21:12
1/17 anonim válasza:
Nekem bejön, és ha neked is bejön akkor legalább biszex vagy.
2/17 A kérdező kommentje:
de csak a popsija jön be. szerintem marhára szép. de az arca nem. az nem szép. bár teljesen nem látszik 1 képen sem. de a férfias arc nem vonz.
2015. nov. 9. 21:31
3/17 A kérdező kommentje:
jah és egy férfi ahogy elélvezik, hörög és nyög férfias hangon, számomra az is borzalmasan visszataszító.
2015. nov. 9. 21:36
4/17 anonim válasza:
Nekem is bejön nagyon.
És legalább biszex vagy.
5/17 A kérdező kommentje:
jó de miért gondolod ezt? mondom egy férfi hangja és egy férfi arca nagyon nem jön be. megmondom őszintén egy férfi ember teste is taszító nekem. mondjuk a képen lévő ember inkább fiú mint férfi.
2015. nov. 9. 23:12
6/17 anonim válasza:
Meleg vagyok, még is a kisfiús srácok jönnek be.
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
passzív vagyok, úgyhogy nem:D erősebb férfias testalkatot szeretem és itt nem feltétlenül az izmosságra gondolok. túl kisfiús. bár én is az vagyok, azért rengeteget edzek és nem vagyok ilyen puhány mint ez a srác:D sokkal szebb egy izmos comb meg fenék, mint ez
9/17 anonim válasza:
Én bi vagyok, de nekem nagyon bejön...
Azért megnézném, mi van a másik oldalon!,
remélhetőleg egy szép, formás, szőrtelen _______...
10/17 A kérdező kommentje:
7-es! Hát nekem ettől aférfitől úgy ahogy van elment az étvágyam. bocsi, de nem kifejezés az a szó hogy taszít arra amit érzek!
utolsó, ment privi!
2015. nov. 10. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!