Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elvárható egy passzívtól, hogy megdughassák?
Én sem értelek.
Én aktív vagyok, de nálam az anális szex a minimum.
Ha valaki csak szopni (vagy még annyira se) akar találkozni, akkor én meg nem akarok vele.
Szeretem behelyezni a farkam egy srác végbelébe és addig ki-be húzogatni, amíg el nem élvezek. Ha ezt valaki nem akarja/tudja nekem megadni, akkor nem akarok vele találkozni.
Ezzel van valami baj? Szerintem nincs.
Tévedés. Az hogy találkozzak valakivel rengeteg szervezésbe, időbe, energiába kerül.
A, vagy nem találkozom senkivel
B, vagy találkozom valakivel, de azt meg is kefélem
Ez csak kifogás, én simán elmennék máshoz, neki nem kell semmit szerveznie.
Akkor kijelenthetjük, hogy nekem egy perverzióm van, hogy nálam a találkozás egyetlen feltétele, hogy jól nézzen ki az illető arca?
A legtöbb ember (akár heteró, akár meleg) szemében a szex egyenlő a dugással.
A szopás, nyalás és hasonlók csak a szex kiegészítő részei. Ha csak ezek történnek, az a legtöbb ember szemében nem is számít szexnek.
De most ezt mire mondod? Arra indokként, hogy nem is szeretek szexelni ellenben veletek, akik szeretnek?
Mi a baj azzal, hogy azt mondom rátok nagyigényűek vagytok, ha egyszer azok vagytok? Nem muszáj mindent sértésnek venni, ami annak hangzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!