Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kóstóltátok már a saját spermátokat?
Figyelt kérdés
2015. nov. 4. 22:33
11/19 anonim válasza:
persze! maszturbálás alkalmával is előfordul, de legjobban azt szeretem amikor a barátom szájába élvezek majd mielőtt lenyelné smárolás közben megosztozunk rajta
12/19 anonim válasza:
nekem semleges íze van. inkább az a vonzó benne, hogy jó pasiból származik.:P
13/19 anonim válasza:
Jah, mindent ki kell probalni de nem kifejezetteben izgat a Saját ondom 14/f/m
15/19 anonim válasza:
igen mindig megkostolom éys finom
16/19 anonim válasza:
párszor megnyaltam mert a csajok nagyon szeretik kíváncsi voltam tenyleg hasznal e a grapefruit és az ananász stb
és jo lett bevált
imádják a nők
valaki csajok kér belőle? ingyen van csak le kell fejned :-o :-D ;-)
17/19 anonim válasza:
Igazából mindig csak gondoltam rá maszti közben, de elélvezés után már nem ment. Viszont az előváladék fincsi sós ízű, azt rendszeresen elnyalogatom. Hetero 47/F
18/19 anonim válasza:
Igen, kóstoltam már, de nem ízlik. :-( Azóta másét sem kívánom megkóstolni.
19/19 anonim válasza:
11-eske egy geiler Sau :-) //malackodó// Nagy fazon lehetsz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!