Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek erről a dalról mi a véleményetek?
Az a legrosszabb, hogy ebben a váladékba emberi erőfeszítés van.
Volt, aki leült, megírta a szöveget/kottát, elénekelte, valaki hangszerelte, és feltette az internetre.
A felvétel minőségéből arra következtetek (bár nagyon nem vagyok szakértő) hogy vagy jó minőségű felszerelése van az illetőnek, vagy studióban vette fel, szóval pénzt is áldozott erre a minősíthetetlen társadalmi értelemben vett bélsárra..
Az igazi kérdés szerintem az, hogy miért nem lehetett ezt az időt/energiát valami olyanba ölni inkább, ami valamilyen módon jobbá teszi ezt az amúgy is csökevényes világot; teszem azt, ez a személy beállhatott volna önkéntes munkára, meglátogathatta volna a rég nem látott rokonait, elmehetett volna vért adni, stb...
Így képzel el egy hetero férfi egy meleg férfit...? :D Nagyon belemerült a fantáziálásba :'D
21/L/L
Úgy gondolom ez a kérdés megéri a válaszom. Ez a Dal ""valami Isteni"" nem tudom ki írta be biztos hogy nem csak a melegeket és nem csak a férfi nemet de a heterokat is leminősíti és mindezt a dalban fellelhető durván kerekített két és fél mondatában amiből áll. az egész szöveg valami téves elképzelésre alapoz. szinte (és azért mondom hogy szinte mert mindenkit nem ismerek :D ) de minden férfi (és a nők is) maszturbál annyi különbséggel hogy van aki gyakrabban és van aki ritkábbal ez teljesen független attól hogy valaki meleg vagy hetero. mert a hetero férfiaknak is valószínű hogy feláll a farkuk és gyakran egyedül kell magukon segíteniük. a másik alapvető dolog, hogy egy átlagos merev szerszámot az ember nem tud magának felnyomni. ez nem valami meleg szuper erő. van aki feltudja de az ritkább mint aki nem tudja és heterok is fel tudhatják nyomni maguknak. (gondolom de én nem tudom ahhoz túl merev) vannak furábbnál furább fétisek szóval a tükörre élvezés miben másabb az átlagosnál? valamint nem tudom hogy kinek mennyi jön egyszerre de ha valakinek úgy jön hogy attól a hátán kezd el lefolyni vagy meg tud fürödni benne annak csak gratulálok mert ritka szexuális kiváltság :D
Szóval vagy minden maszturbáló férfi és nő meleg (azaz a világon mindenki) vagy az író énekes isten tudja mi nem maszturbált még eddig életében neki csak annyit mondanék hogy inkább próbálja ki és maradjon a szerszámánál mintsem hogy még egy ilyen selejtet kitermeljen magából.
a Rózsaszín Pitbull meg ugyan a fel a nem érthető a zene hangerejétől de nem tűnik degradálónak. a szóhasználata meg az együttes alap szókincse a stílusukhoz tartozik szóval ezzel a számmal nekem nincs gondom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!