Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan hogy csak aktív és csak passzív? És tényleg van olyan hogy szűz passzív? Többi lent.
Nem vagyok meleg! Se bixesz!!!
De nagyon érdekel a téma mikor látom itt írja 1-2 illető hogy ő szűz de passzív. Honnan tudja magáról hogy ő passzív?
Nem is vágyik arra hogy ő a farkát aktívként használja?
Melegeknél nincs az hogy mind a kettő egyformán aktív és passzív?
Tényleg van olyan, nincs ezen semmi furcsa. Aki szűzen állítja hogy passzív, azt nyilván nem érdekli a "fenti" szerep. Ugyanilyen van aktívoknál is.
Előfordulhat, hogy valaki a két szerepet az aktuális partneréhez igazítja, szóval ez sem egy fura dolog.
*azóta sem próbáltam ki és nem is vonz.
bocsi szóval az aktív szerepet :D
Én onnan tudom, h aktív vagyok, hogy az érdekel;) Az egész dolog, h egy másik srác ki van éhezve rám és csak én tudom kielégíteni a vágyait...meg a jó fenekét.:3 Nem nagyon tudnám elképzelni a passzív szerepet. De ez szerintem elég összetett dolog. Ha meg a párom aktív lenne, akk valamit kitalálnánk :D
19/szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!