Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg van olyan hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan hogy csak aktív és csak passzív? És tényleg van olyan hogy szűz passzív? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nem vagyok meleg! Se bixesz!!!

De nagyon érdekel a téma mikor látom itt írja 1-2 illető hogy ő szűz de passzív. Honnan tudja magáról hogy ő passzív?

Nem is vágyik arra hogy ő a farkát aktívként használja?

Melegeknél nincs az hogy mind a kettő egyformán aktív és passzív?

2015. okt. 30. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Egy szűz lány honnan tudja magáról, hogy ő "passzív" és nem akar inkább felcsatolni magára egyet, hogy valakit megrakjon?
2015. okt. 30. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szűz vagyok, ennek ellenére tudom, hogy passzív vagyok. Egyszerűen ez a szerep érdekel, ez izgat. Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki bennem van stb, nem részletezem. Nem lehet megmagyarázni igazából. :) Nekem is fontos, hogy elélvezzek, de nem úgy, hogy a farkam aktívként használjam. Sok módja van a kielégülésnek. Szerintem ne próbáld meg ezt megérteni. :) 20/f
2015. okt. 30. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg van olyan, nincs ezen semmi furcsa. Aki szűzen állítja hogy passzív, azt nyilván nem érdekli a "fenti" szerep. Ugyanilyen van aktívoknál is.

Előfordulhat, hogy valaki a két szerepet az aktuális partneréhez igazítja, szóval ez sem egy fura dolog.

2015. okt. 30. 16:53
 4/8 anonim válasza:
Én is passzív vagyok mégis még szűz de egyszerűen nem érdekel az hogy valakit megdugjak hanem az sokkal jobban izgatna ha látnám hogy miattam kielégülne és verni sem nagyon szoktam hanem ujjazni magam és úgy is el lehet élvezni
2015. okt. 30. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
van olyan hogy szűz passzív. én mikor nem voltam senkivel, akkor is csak ez a szerep izgatott, ebben képzeltem el magam. kívántam, hogy megdugjanak. azóta sem próbáltam ki és nem is vonz. szerintem fel se izgulnék. szóval én csak passzív vagyok. barátom full aktív. velem. viszont előző kapcsolataiban volt passzív. ha valami mindkettőt egyformán kívánja akkor az uni.
2015. okt. 30. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:

*azóta sem próbáltam ki és nem is vonz.

bocsi szóval az aktív szerepet :D

2015. okt. 30. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én onnan tudom, h aktív vagyok, hogy az érdekel;) Az egész dolog, h egy másik srác ki van éhezve rám és csak én tudom kielégíteni a vágyait...meg a jó fenekét.:3 Nem nagyon tudnám elképzelni a passzív szerepet. De ez szerintem elég összetett dolog. Ha meg a párom aktív lenne, akk valamit kitalálnánk :D

19/szűz

2015. okt. 30. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom, hogy csak aktív akarok majd lenni...
2015. okt. 31. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!