Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Női ruhás srácok, mi jön be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női ruhás srácok, mi jön be abban, ha rajtatok van?

Figyelt kérdés
Mert nekem bár bi vagyok megalázó lenne felvenni. Érdekel mi a jó benne.
2015. okt. 26. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Mert annyira kellemes érzést kelt az anyaga... Főleg, ha egy selyemszoknya a borotvált lábamhoz simul :)
2015. okt. 26. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
#1: és az pl nem zavar, ha túl szűk, vagy műszálas, stb? én nemrég kezdtem el női ruhákat (is) hordani és engem eléggé zavar... a pozitív oldala sztem az h így bele tudom magam élni egy nő szerepébe... vagy legalábbis egy transzvesztitáéba:)
2015. okt. 26. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#2: Nincs ilyen problémám, mielőtt megveszem, felpróbálom.
2015. okt. 26. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
A combfix, a harisnya viselése, érintése (persze nem szőrös lábon), vagy egy csipketanga viselése. Esetleg megvadítva harisnyatartóval vagy fűzővel. Lehet neked megalázó, de én például sub hajlamú vagyok, kifejezetten élvezem ha így szopatnak :) De egy domináns lányt is szívesen "kiszolgálnék" így :)
2015. okt. 27. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Imádnám, ha így szophatnék, vagy valaki így dugna meg engem :P 23f
2015. okt. 28. 08:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

mert szexisebbnek érzem magam és bejön nekem ha valakinek tetszem lányként:)

22f bi

2015. nov. 6. 22:43
 7/7 anonim válasza:
Mert nagyon izgató és annál nincsen jobb érzés amikor egy pasi nem látja hogy nem is csaj vagy, igazi nőnek tekint.
2016. febr. 16. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!