Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként egyszer érdemes lenne csajjal is kipróbálni?
Figyelt kérdés
Mindig duci csajok hajtottak rám, így nem próbáltam ki szép lánnyal. Gondoltam rá, hogy kéne, de kérdés van-e értelme. Melegeket kérdezem főleg. Kipróbáltátok?2015. okt. 26. 15:36
11/11 anonim válasza:
Én is kipróbálnám, de csak úgy, hogy van ott egy másik srác is, máskülönben nem biztos, hogy feláll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!