Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 5000 Ft-ért megengednéd hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5000 Ft-ért megengednéd hogy orálozzanak?

Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 17:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
27%

Én igen,végülis sokban nem különbözhet attól,ha egy lány csinálja :D

21/F

2015. okt. 25. 11:00
 22/30 anonim ***** válasza:
78%
Igen! Bár nem akárkinek. Úgy is egy ideje érdekel miben lehet más ha egy srác ccsinálja
2015. okt. 25. 22:52
 23/30 anonim ***** válasza:
95%

"Amúgy is van az a pénz, amiért mindenki hagyná, hazudik, aki azt mondja, hogy nem."

Szeretném megerősíteni #20-as állítását. Tavaly egy gazdag arabnak tolmácsoltam egy hónapig, amíg üzleti ügyeit intézte. Már az nagyon jó pénz volt. Aztán az utolsó napon amikor elbúcsúztunk, és pezsgőt bontott a sikeres üzletre, egyszer csak azt mondta, hogy szeretne letapizni, és kiverné nekem. És egy akkora összeget mondott, hogy se köpni se nyelni nem tudtam. A hallgatásomat beleegyezésnek vette, és levetkőtetett, és elkezdett játszani velem.

Na, végül másfél órát tapizott, és verte a farkam, de nem tudtam elélvezni. Amikor kidörzsölődött a farkam, abbahagyta, és úgy köszönt el, hogy sosem érezte még ilyen jól magát.

Amikor kiment a lakosztályból, 24 éves férfi létemre elsírtam magam.

Az ígért összeg megérkezett a számlámra, de a mai napig szégyellem magam miatta...

2015. okt. 29. 15:49
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Én kiverném a fogait, és elszednék tőle mindent.
2015. nov. 1. 23:10
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megfordítom a kérdést, szerintetek mitől olyan gáz ez a pasi hogy ilyenekért fizetnie kelljen? Oké, a meleg pasik nem tudnak randizni, de azért ez már azon belül is szinten alul van.

Viszont érdekes mód pénze az van. És még így se ragadnak rá a csávók, tehát konkrétan számszerűsítenie kell, hogy vonzóbb legyen a dolog.

Amire tippelek:

-rusnya

-szociálisan életképtelen, szánalmas

-agresszív, manipulatív

-valami durva fétise van

-meg akar erőszakolni

-meg akar verni mert buz!ĕvagy vagy nemtetszikaszemedszíne

-nemibeteg

-nem annyi idős mint mondja

-ezekből több, halmozottan

2015. nov. 2. 09:05
 26/30 anonim ***** válasza:
Hülye lennék nem megengedni :D mondjuk még pasi nem szo.pott, de egyszer mindent ki kell próbálni, miért ne pont pénzért?
2015. nov. 2. 13:23
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik az illető, akkor megengedem ingyen, ha nem tetszik, akkor pénzért se. 19/F
2015. nov. 2. 15:57
 28/30 anonim ***** válasza:
15000
2015. dec. 2. 09:23
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

23.válaszoló ha nő lennél,már simán l.ek.úváztak volna,

Végül is az vagy,csak férfiban.

Milyen érzés? Eladtad a testedet?

Én semmi pénzért nem engedném, még ha kajára se lenne pénzem,akkor se alacsonyodnék le arra a szinte. Beteg ez a világ.

19/L

2015. dec. 25. 20:40
 30/30 anonim ***** válasza:
Igen
2015. dec. 25. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!