Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Intézetben lévő srácokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intézetben lévő srácokkal hogyan lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tényleg van bent olyan, hogy bántják a kicsiket? Esetleg szexelnek velük? Szeretnék beszélgetni velük és ne nézzetek betegnek, csak sajnálom őket. Gondoljátok el milyen borzalmas, hogy ők ha kijönnek nincs senkijük akire számíthatnak az életben:( Míg mi haza tudunk menni. Nagyi, tesó, vmi rokon mindig van ha nagy a baj. Nekik SENKI!

És azért tettem a meleg kérdésbe, mert még rosszabb egy melegnek:( Egyet ismertem, de eltűnt. Ismertem személyesen. Kiment Németországba dolgozni. Azóta semmit nem tdok róla:(

2015. okt. 17. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:

ez nehéz dolog, de az intézetben elviekben jobb kezekben vannak mint a szüleiknél.. .azért kerütlek oda...

a valoságban csak egy nagy lepratelep ahol szar lehet élni. De ez van, ez egy nagyon jó példa arra hogy becsüld meg azt amid van és mindennap köszönd meg a szüleidnek hogy felnevelnek...

2015. okt. 17. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tényleg rossz nekik. Én is ismertem egy srácot. Azt mondta neki szerencséje volt, mert erős volt. Fura világ. AMúgy szerintem ha szerencséd van lesz itt egy és ír. Hisz ők is neteznek, stb.
2015. okt. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!