Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intézetben lévő srácokkal hogyan lehet ismerkedni?
Tényleg van bent olyan, hogy bántják a kicsiket? Esetleg szexelnek velük? Szeretnék beszélgetni velük és ne nézzetek betegnek, csak sajnálom őket. Gondoljátok el milyen borzalmas, hogy ők ha kijönnek nincs senkijük akire számíthatnak az életben:( Míg mi haza tudunk menni. Nagyi, tesó, vmi rokon mindig van ha nagy a baj. Nekik SENKI!
És azért tettem a meleg kérdésbe, mert még rosszabb egy melegnek:( Egyet ismertem, de eltűnt. Ismertem személyesen. Kiment Németországba dolgozni. Azóta semmit nem tdok róla:(
ez nehéz dolog, de az intézetben elviekben jobb kezekben vannak mint a szüleiknél.. .azért kerütlek oda...
a valoságban csak egy nagy lepratelep ahol szar lehet élni. De ez van, ez egy nagyon jó példa arra hogy becsüld meg azt amid van és mindennap köszönd meg a szüleidnek hogy felnevelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!