Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha adott egy fiú, akin látszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha adott egy fiú, akin látszik, és gyanítható, hogy meleg, attól még csak a barátainak mondja el, igaz?

Figyelt kérdés
Ez így első körben hülyeségnek tűnhet, de megvan az okom, hogy miért kérdezem. De majd leírom, nem akarom befolyásolnia válaszokat. A kérdés tehát bővebben, hogy ha egy fiúról a többség sejti, hogy meleg (pl. megjelenés alapján, vagy mert nagyrészt lányokkal barátkozik), attól még az illető csak annak vallana be ilyesmit, akiben megbízik, ás aki a barátja?
2015. okt. 11. 16:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nehéz megmondani ki a meleg. Én is lőttem már mellé, sajnos a gaydar-om nem nagyon műkszik:-/

Kérdező, a válaszok kb azt tükrözik, milyen szituban, környezetben élnek, nőttek föl a válaszolók, nnopersze az személyiségtől is sok függ.

Nyilván az ország is számít, de lehet, pl. Bp.- Bécs között már kisebb a különbség mint Bp. - Debrecen között. Én dumáltam itt olyan középsulis nem-budapesti sráccal, akiről a suliban is tudták, és szerinte rendben volt:-)

Énnálam a "dolog" még új, pár év alatt a családomnak, barátaimnak már elmondtam, azt meg ízlelgetem, hogy tudok olyan munkahelyet találni, ahol belefér, hogy nem kell folyton rejtőzködnöm. Valószínűleg, ha nem lennék kicsit érzékeny, Bp.n nem lenne olyan nagy gond, de ugye ki mer kockáztatni.

2015. okt. 13. 02:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm az alapos választ, valószínűleg igazad van. Én csak elgondolkodtam ezen. Amúgy én is vidéken (de Pest megyében) jártam gimibe, volt meleg évfolyamtársam, mindenki tudta, és szintén nem volt semmi baj belőle. A tanárok is tudták.
2015. okt. 13. 08:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Köszi:)

nagyon jó néha ilyen sztorikat olvasni, újságcikket is kéne írni előle:-D

Megjegyzem, amit budapesti munkahelyekről mondtam, ma inkább olyan környezetben tudom elképzelni, ahol inkább értelmiégi (ami sokszor a "felsőközépoztálybeli" szinonímája) dolgoznak, vagyis nem feltétlenül könnyű ilyet találni.

2015. okt. 13. 16:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok járatos a témában, de biztos tudod, miről beszélsz. Nálunk a gimiben volt olyan is, aki nem merte vállalni, de azóta tudják róla, és olyan is, aki elvitte a barátját osztálykirándulásra.
2015. okt. 13. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!