Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ennyi aranyér tönkre teheti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi aranyér tönkre teheti az anális szexet egy életre?

Figyelt kérdés

19 éves passzív meleg srác vagyok, még szűz.

Már nagyon ki vagyok éhezve az análra, viszont néhány hónapja, az érettségi időszakban az idegességtől, meg az e miatti székrekedéstől kijött egy kis külső aranyér a fenekemen, de nem járt fájdalommal, csak nagyon könnyen felsértette a WC-papír, (véres lett, illetve ki lehetett tapintani a gümőt)

Ez azóta elmúlt, viszont sok helyen olvasom, hogy ha valaki erre hajlamos, annak tilos az anális szex, veszélyes, fájdalmas, stb, és akinek már volt egyszer aranyere, annak már sosem gyógyul meg, csak tünetmentes lehet.

Szerintetek?

Passzív melegek, ti mit tennétek ilyen helyzetben?

2015. okt. 8. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
Igen
2015. okt. 8. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

Kezeld az aranyered, ha kijön újra. Ne tartson vissza az anális szexnél. Proktológus orvost érdemes lenne felkeresni. Gondolj bele, emiatt lemondani a szexuális élvezetekről!?

2015. okt. 8. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak akkor kell vigyáznod, ha éppen kint van az aranyered. Mindig legyen nálad otthon végbélkenőcs és kúp, s amikor kezded érezni hogy kijön, rögtön kenegessed, így hamar elmúlik. Én is így csinálom, s bevált. :)
2015. okt. 8. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!