Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagy kérés az életöl egy helyes, jóképű kedves, megértő, illedelmes fiú aki még szeret is? Tulnagyot kérek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 22:46
21/28 anonim válasza:
Nem bírom megérteni azokat az embereket akiknek pusztán az a gondjuk a melegekkel, hogy azok. Téged ez miben érint? Attól, hogy látsz melegeket netán te is az leszel? Vagy félsz, hogy beizgulsz rájuk? Mi a problémád ember. Nézd inkább a jó oldalát. Minél több a meleg annál több hetero lány közül válogathatsz.
Alapból mi jogod van hozzá, hogy bárkit elítélj? Téged se ítélnek el a melegek azért mert hetero vagy, ha mégis akkor elnézést kérek. Törődj a saját dolgoddal és kész.
18/F/Passzív
22/28 anonim válasza:
Szerintem nem az, de nekem is ilyen vágyaim vannak, mégis szingli vagyok. :)
19/m/f
23/28 anonim válasza:
Nekem szintén, énis ilyen vagyok mégsem találok hozzám hasonlót :/ 19f
24/28 anonim válasza:
Ezek szerint vagyunk egypáran akik ilyet keresünk, csak úgy néz ki valahogy mégsem akadunk egymásra :)
25/28 anonim válasza:
Hát kezdem azt hinni, hogy nagy kérés :( itt vagyok 20 évesen és eddig semmi... és folyton a heterok tetszenek (van akit napi szinten látok), ami szintén nem segít. Szóval jó lenne már egy ilyen fiú :/
26/28 anonim válasza:
Nem rohangásznak minden sarkon, az biztos, meg nem mindegy milyen korosztályban. A mai fiatalokra már nem annyira jellemző az illedelmesség. 22L
28/28 anonim válasza:
13 - a moderátoroknak van humoruk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!