Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám őt kiverni a fejemből?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy nagyon helyes srácba, általában csak róla szoktam álmodni, a környékünkön lakik, hacsak meglátom őt vagy hallok róla kiugrik a szivem, ő azt se tudja szerintem hogy létezem. Tudtommal voltak már csajai, de olyan beszólásai is másokhoz amit egy fullhetero ember nem mondana..
Lényeghogy az hogy összejöjjünk az képtelenség, ezek az érzelmek már kb 2éve tartanak, idővel el is költöztünk onnan de még mindig belé vagyok esve. Hogyan tudnék kiszeretni belőle?
2015. okt. 5. 18:00
1/3 anonim válasza:
Találkozz/ ismerkedj másokkal mondjuk??
2/3 A kérdező kommentje:
Ismerkedés nem az erősségem, meg rengetegen elutasítóak..
2015. okt. 5. 18:48
3/3 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak már 5 éve. Minden nap eszembe jut még, pedig ha havi 1-szer látom... Ajánlom, hogy még ma próbálkozz nála, nehogy úgy járj mint én, hogy már ötödik éve nem léptél semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!