Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te örülnél egy mini rózsabokornak hónapfordulóra?
Figyelt kérdés
Barátommal most leszünk 8 hónaposak és mivel szereti a virágokat gondoltam meglepem rózsával. De nem szeretnék szálasan venni, hogy elhervadjon, elszáradjon, hanem egy kis cserépben egy mini rózsabokrot, hogy sokáig eléldegéljen :)2015. okt. 5. 16:19
11/24 anonim 

válasza:

Szerintem az a furcsa, hogy a pasi kap virágot hónapfordulókor, másrészt a szerelempáfrányt juttatja eszembe a "Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?"-ból :)
12/24 A kérdező kommentje:
Még annyira régóta nem vagyunk együtt hogy évfordulót ünnepeljünk. Persze miután meglesz az első utána csak azokat fogjuk. Miért lennénk gyerekesek? Fiúk nem szerethetik a virágokat? Az meg hogy szo..jam le... Hát, kívánom neked hogy csak ennyi örömöd legyen.
Szerintem a szerelem pont ez hogy ilyen kis butának tűnő apróságokkal is örömet okozzunk egymásnak és szeressük egymást.
2015. okt. 5. 19:10
14/24 anonim 

válasza:

Én megbokrosodnék tőle, és szexelnék reggelig!
15/24 anonim 

válasza:

Sztem ez évfordulóra szép ajándék. Hónapfordulóra inkább valami sokkal kisebb valamit vegyél,elég az. Ha ilyen "nagy" ajándékot kap hónapfordulóra,mit kap évfordulóra ? Totál elkényezteted,még hozzászokik..
16/24 anonim 

válasza:

Én is szeretem a virágokat és igen fordított esetben én is örülnék neki.Am. meg én már a barátommal lassan 4 éve vagyok együtt és még mindig szoktunk hónap fordulozni ....Visszont mostanában már nem mondja hogy szeretlek csak ha haragszom rá és ez nagyon rosszul esik...Szóval a lényeg ezt tedd hozzá mindig : "SZERETLEK!" szerintem ez másnak is és neki is többet fog jelent bárminél... :( 21 f
19/24 anonim 

válasza:

Jaj de cuki vagy *.*
Na végül vettél neki rózsabokrot? :)
20/24 A kérdező kommentje:
Igen, vettem :)
2015. nov. 17. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!