Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fört vagy barátiközeledés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fört vagy barátiközeledés?

Figyelt kérdés

Mit jelent ha a fönököm mikozben fözök a fejét a vállamra teszi. Megérinti a vállam és el is mondja ,hogy nem harap ne féljek töle.

Én házas vagyok meg ö ez azért nem mellékes.

én 28 vagyok ö 38 éves.

hmm nem tudom mit is gondoljak. Jó pasi de Tabu.

2015. okt. 3. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sört.

Nem fört.

2015. okt. 3. 13:09
 2/7 A kérdező kommentje:
telefontol elég nehéz jól írni. FLÖRT akart lenni.
2015. okt. 3. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátaimat nem ölelgetem, és nem hajtom a fejem a vállukra, max akkor ha be vagyok állítva. Persze ha jó csaj, akkor nem bánom, ha ezeket csinálja, vagy esetleg elkezd fogdosni. Mondjuk én pasi vagyok... :)
2015. okt. 3. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, most látom a kategóriát.
2015. okt. 3. 13:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Elég ovatos mert az övé a Hotel és valaki mindig ott van bár ha az apja látja nem igazán izgatja mert ö a munkatársam. Fogdosni nem mer mert még eddig.... egy honapja dolgozom itt félek ,hogy esetleg durvább lesz késöbb. :S
2015. okt. 3. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Barátkozz a gondolattal hogy a feneked be lesz járatva.
2015. okt. 3. 18:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem lesz bejárva semmi és kész. Vagy lehet tapasztalatból beszélsz.
2015. okt. 3. 22:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!