Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet az, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy egy szomszédos ország a tolerancia egyik fellegvára?

Figyelt kérdés
Hogy lehetséges,hogy itt vannak mellettünk,és mégis a lakosság több mint 60-70 %-a támogatja az azonos neműek kapcsolatát ? Hogy lehet ekkora különbség az életfelfogásban ? Mit csinálnak jobban ? Szlovéniáról,és Ausztriáról beszélek.
2015. okt. 2. 20:17
 1/9 A kérdező kommentje:
Azért nincs sok genetikai különbség köztünk velük,hisz rengeteg magyarnak van osztrák rokona,főleg erre a Dunántúl fele,ahol én lakom. Énis meleg vagyok,a kérdés nem homofób :)
2015. okt. 2. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az, hogy van pénzük és nem kell senkit okolni a rossz anyagi körülményekért.

De hogy mondjak ellenérvet is. Ausztriában még mindig 18 év a beleegyezési korhatár melegeknél és a regisztrált élettársi kapcsolatot is később vezették be, mint Magyarországon. És a melegházasságra valószínűleg még ott is elég sokat kell várni, miután egy keresztény országról van szó.

2015. okt. 2. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, nem igaz a beleegyezési korhatárra amit írtam, már ott is egyenlő.
2015. okt. 2. 20:41
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Az hogy szomszédos ország nem sokat jelent. Más nép, más politikai nézettel. Nyugatiabbak, gazdagabbak, liberálisabbak.
2015. okt. 2. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Az átlagemberek többsége azt gondolja amit a vezetők és a média sugall. Aki kételkedik benne gondoljon csak arra hogy milyen lelkesen fogadták az osztrákok is a náci ideológiát.
2015. okt. 2. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ja, most meg minket náciznak, mert kerítést húztunk. Vicc:D
2015. okt. 2. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy vicc.

Genetika nem úgy működik, hogy hopp egy rokon és akkor mostmár az génekben is megegyezik teljesen.

A magyar gént elnyomni és eltűnteti nem lehet.

Én egyáltalán nem mondok egy germánt rokonnak.

Bolgár, török, mongol, japán, koreai stb igen, de germán, szláv NEM !

2015. okt. 2. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:

A jólét tuti benne van, meg a hatalmon lévő pártok, egyházak is. Az egyszer biztos, hogy ha éhezés meg nyomorgás van, akkor előbb-utóbb az emberek elkezdenek bűnbakokat keresni, és általában abba rúgnak bele, aki fölött erőfölényük van.

Mindenhol van homofóbia, csak nem mindenhol jut hatalomra, nem mindenhol szalonképes.

Ez egyrészről érdekek bonyolult hálózatától függ, illetve törtélelmileg is befolyásolt.

Ahol pl. a baloldal vezetői balfékek és emellé volt egy válság is, na ott a jobboldalt fogja szeretni a nép. Ahol ugyanez a jobboldallal, ott meg fordítva.

Nálunk mivel a lakosság kb. fele élt egy baloldali diktatúrában, ezek az eszmék kevésbé lesznek hitelesek egy mondjuk mérsékelten baloldali párt szájából.

Én pl. Angliában élek, itt meghallgatva a híreket olyan dumákat nyomnak le a szélső baloldaliak, hogy a pofám leszakad...de megtehetik, mert itt nem volt szocializmus, itt az embereknek nem lesz lincshangulata ezeknek a szavaknak a hallatára.

2015. okt. 2. 22:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Jobbikos vagyok, de támogatnám a melegházasságot. A sztereotípiák sokszor nem igazak, a jobb meg baloldal mint politikai fogalom meg már kissé értelmét vesztette a 21.században.
2015. okt. 2. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!