Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csupasz vagy szőrös?
Tudom, napi szinten feltett kérdés, ezért csak a normális válaszokat várom... Hasonlítási alaphoz aki képet kér, privátban kapja...
Méretet és kort is írjatok
Előre is köszi
Hát ezt kicsit furának tartom hogy tudod milyen a családtagjaidé... Mindegy...
Képet kértek?
Ki beszél mutogatásról? Azt a perverz ballonkabátosok csinálják a sötét kisutcában. Az nem ugyanaz, mint természetesnek felfogni a meztelenséget, pláne közeli rokonok, a gyerekem, testvérem előtt. Egészségesebb is lenne a viszonyod a meztelenséghez, mint most, és nem beszélnél mutogatásról. Ahogy a meztelen testről sem csak és kizárólag valami szexuális tartalom jutna eszedbe.
Az hogy egy apa kijön tusolás után a fürdőszobából, és bent veszi fel a pizsamáját a szobában, vagy be lehet menni hozzá fürdés közben mindenféle viktoriánus sikongatás nélkül, az nem ugyanaz, hogy bemegy a gyerekéhez, megáll a szoba közepén és elkezd helikopterezni. Az lenne a mutogatás, az előbbi csak természetes viselkedés.
Nemis a perverz mutogatásra utaltam... Csak kissé furcsa az a megfogalmazás, miszerint "nekünk ilyen, mi így szeretjük "... Erről beszélgetnek? Jolvan kisfiam, legyél szőrös mert azt én is jobban szeretem, vagy mi?!
Természetesen én is tudom milyen a bátyámé, apámé, de nem szívesen beszélnék többesszámban... Nem kevernék bele mást... Mindegy... Nem kell ide szónoklat, egyszerűen csak unszimpatikus volt az a hozzászólás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!