Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy a borotvált hímtag az nem csak ápoltabbnak, hanem kisfiúsabbnak is néz ki?
Figyelt kérdés
Vagy ti hogy vagytok vele? nektek melyik jön be jobban? Ha full csupasz, vagy ha van egy kicsi?2015. szept. 28. 23:49
11/18 anonim válasza:
Ezért kell csak a tövéig borotválni és felette rövidre nyírva meghagyni. Nekem is férfiasabb. (N)
12/18 anonim válasza:
A csupasztól nagyobbnak néz ki,de nekem speciel például nincs szükségem rá,hogy még nagyobbnak tűnjön :D,meg jobban is tetszik szőrösen. Amúgy igazából nem ettől függ,hogy szép,kívánatos e valakié
21/F
14/18 anonim válasza:
ha kisfiús a tested akkor annak fog tűnni. Ha már kicsit izmosabb vagy, akkor baromi jól tud a borotvált kinézni.
Bár itt én inkább a nem 100% csupasz, hanem inkább "borostás" dologra esküszöm, teljesen csupasz az furcsa és nem mindenkinek áll jól.
15/18 anonim válasza:
3 Meleg kérdés van kiemelve?! Meg érett a világ a pusztulásra........
16/18 A kérdező kommentje:
Kedves #15-ös, legközelebb nézd meg melyik kategóriába kattintasz :P, és ne csodálkozz, hogy a "Homoszexualitás" kategóriában homo ilyenekről kérdezünk, nem pedig Micimackó világáról...
2015. okt. 9. 18:07
17/18 A kérdező kommentje:
#13 - mennyire szőrösre gondolsz?
#14 - tudsz valami jó gyakorlatot mondani testedzésre? Olyat amit akár egyszerűbb körülmények között is megoldható...
2015. okt. 9. 18:09
18/18 anonim válasza:
Szerintem a csupasz gusztusosabb,engem legalább is szokott néha zavarni a szőr,szopás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!