Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van aki csak azt élvezi ha a másikat kielégítheti?
Kérdező! Ha felülsz egy hullámvasútra, akkor sem lesz spontán ejakulációd, de mégis élvezed, nem?
Remélem érthető a hasonlat és nem kell további magyarázat.
Van ilyen... bi pasi vagyok, pont tegnap futottam össze egy sráccal aki jó párszor megszopatott már munkahelyen, kocsiban, itt-ott.
Tegnap beugrottam hozzá, már régen találkoztunk. Szokás szerint először rám hagyta, hogy csináljam, de lehetett hallani, hogy egyre jobban élvezi a dolgot. Aztán megfogta a fejem és kezdte egyre jobban rányomni, amit én nagyon élveztem.
A végén alig kaptam levegőt, úgy tolta :)
Akkorát élvezett, hogy.... na, nekem az az élvezet ahogy hallom sóhajtozni, nyögni és ha a végén telerakja a számat akkor tudom, hogy az miattam van, attól élvez el amit műveltem!
Én tényleg szeretem egyoldalúan csinálni, legalábbis pasival.
Ha a párjával vagy más lánnyal van az ember, gondolom akkor is cél, hogy a másik is élvezze azt.
Kár hogy a homoszexualitásban van ez a kérdés.
Fiú-lány viszonylatban van ilyen. Nekem volt már lány, aki az első randin csinálta csak nekem, és nem is kért semmit cserébe. :D
Nekem az az elsődleges hogy a partnerem kielégüljön és ha neki nincs épp olyan hangulata én nem erőltetem. Nekem már maga az az élvezet hogy megbízik bennem, nem kell ahhoz elélvezni hogy jó legyen. Lehet csak azért gondolom így mert nagyon alázatos vagyok és mert már annak is örülök ha valaki megtisztel azza hogy a számba vehessem a (tiszta) péniszét.
Ha valaki fel akarja velem enni a kapcsolatot privátot írjon
Én is így vagyok ezzel!
Sokkal nagyobb élmény számomra látni egy pasit élvezni és hogy ezt én okoztam neki mint, hogy én menjek el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!