Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A roma származású srácoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A roma származású srácoknak tényleg nagy a farkuk? Méretet is kérek :D

Figyelt kérdés

2015. szept. 19. 14:08
1 2 3
 11/24 maylokaa válasza:
5%

Indiai így vagy úgy .

Nemhiszed kukold meg de akkor már meg is pofozlak ve hogy megjegyezd

Kisokos .

Nyitott könyv vagy számomra ....

Nemtudod elfogadni hogy neked rohatul kicsi és a barna szutykos cigány ugy megb....á a barátod/ barátnöd hogy egy őrők életre elfelejtene .

Szánalmas vagy csak ugy mondom .. . .

2015. szept. 25. 23:02
 12/24 A kérdező kommentje:
Azt hittem már velem van valami bajod :D
2015. szept. 26. 20:29
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire nem kell felkapni a vizet mert vki elmondta a véleményét és megpróbálta azt érvekkel alátámasztani(attól függetlenül h az érvei megállják e a helyüket v sem) Minden hasonló témában ahol vkinek a véleménye ellenkezig a tiéddel csak igy tudsz reagálni? Ezzel nem sokra viszed az életben.

2015. szept. 29. 15:35
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Azt nem tudom,de biztos büdösebb.
2015. szept. 29. 21:55
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Fúj, kit érdekel?? :S Már a gondolatától is hányok...ezerszer inkább egy kisebb farkú magyart férfit választanék, mint egy nagy farkú, szutykos cigány brokit. :D Amúgy is olyan hülyén néznék ki a szőke hajammal, kék szememmel egy barna gipsy mellett..persze nem ez volt a kérdés..na mindegy. :D
2015. szept. 30. 19:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
*magyar férfit..bocs a hibáért
2015. szept. 30. 19:42
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

maylokaa

Ha ilyen szép nagy akkor akár az édesanyádba is belenyomhatod. :) Biztosan jó tág vagy 8 gyerek után és élvezné. ;)

2015. okt. 26. 19:10
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
21,5cm és 6,8 vastag 23éves Roma
2016. ápr. 15. 14:21
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
A romák Indiából származnak, de ez nem jelent egyet azzal, hogy rokonságban is állnak az ottani népcsoportokkal. Az valószínűbb, hogy genetikailag közelebb állnak az arabokhoz.
2016. ápr. 15. 15:16
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

roma vagyok és köztünk is vannak kisfarkuak

Ja és nem vagyok szutykos

Köztünk több a huspénisszel rendelkező ézért gondolhatják többen hogy nagy a méretünk

2016. ápr. 15. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!