Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek hány évesen volt először szexuális kapcsolatotok fiúval? Melyik szerepben voltatok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok! (Én még nem voltam együtt fiúval. 20/F)2015. szept. 15. 14:34
11/26 anonim válasza:
18voltam az első alkalomnál és passzív. Utána nem sokkal aktív.
/20uni
12/26 anonim válasza:
17 es aktív, de amúgy uni vagyok
13/26 anonim válasza:
23 éves voltam passzív és aktív is :)
14/26 anonim válasza:
17 passzív.
Azóta 20 vagyok, ugyanúgy passzív.
15/26 anonim válasza:
14 éves voltam,passzív és azóta is most 56 vagyok
17/26 anonim válasza:
14 voltam, "családon" belül ápoltak, most 37 vagyok azóta is passzív, de 20 éves korom óta már másik idős férfi az Uram.
18/26 anonim válasza:
16 évesen a bátyám legjobb barátjával :D akkor passzív voltam! Most uni
19/26 anonim válasza:
Engem 14 évesen a nálam jóval idősebb bátyám kezdett használni, aztán ez kitartott egészen a fősuli kezdetéig. Aztán a suli miatt el kellet költöznöm, de itt is passzív vagyok. Szerencsére az Uram a bátyámtól nem tiltott el, csak már ritkábban látogat.
20/26 anonim válasza:
undorító ha valaki annyira szexéhes,hogy a saját családtagjával fekszik össze!! Több ezer meleg és bisex pasi van az országban!!!!
Gusztustalan!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!