Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan srácok, pasik, akiknek az idős pasik jönnek be? Akik érzelmeket is akarnak?
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 00:39
21/29 anonim válasza:
Na akkor fiatal srácok írjatok! 59 éves fiúcska várja az üzit!
22/29 Frolyt2 válasza:
Én 28 éves vagyok a párom most volt 50 igaz egyáltalán nem mondható meg róla mert nagyon jól tartja magát.És már 4 eve vagyunk együtt.Nekem mindig is a 30+ jött be.a mai fiatal pasik sosem egy normális kapcsolatot keresnek hanem csak egy kicsit hosszabb úgymond szexkapxsolatot aztán ha megunnak elhagynak vagy ha nem is hagynak el de folyamatossan megcsalnak.hát ez nekem nem hiányzik.ráadásul fiatal mackós pasik kevesen vannak.
23/29 anonim válasza:
voltam már 63 évessel és super volt 20 éves vagyok
24/29 anonim válasza:
Szivesen kielégítenék valakitt 60-ig
25/29 anonim válasza:
Nekem huszonévesen többnyire idősebb partnereim voltak, egészen hatvan pluszig. Mindegyikkel jó volt a szex. Érzelmek nem voltak, pedig talán jó lett volna. Most hatvan pluszban, párkapcsolatban nem keresem a nálam fiatalabb szexpartnereket. Sőt, semmilyen korút sem.
26/29 anonim válasza:
Nekem még bejönnek a 40-45 éves pasik is, ha jól néznek ki.
27/29 anonim válasza:
Kerdezo:biztos vannak olyan fiatalok(rengetegen)akiknek az idosebb jonnek be.45 eves vagyok es habar nem rajongok nagyon a nalam fiatalabbokert,meleg oldalokan ahol regisztraltam eleg surun kapok uzeneteket az huszonevesektol akik ismerkedni szeretnenek velem.
28/29 anonim válasza:
Nekem igen. Egy 55 éves is lehet olyan szexi mint egy 30 éves.
29/29 anonim válasza:
Nekem 30 éves korig jönnek be a pasik, de előfordult már hogy idősebb is volt, de az csak akkor ha jól néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!