Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatról mi a véleményetek? 22/f
Elítélitek, kedvelitek? Elnézőbbek vagytok ha a másik fél helyes/tetszik nektek?
Kort is legyetek szívesek.
Simán benne lennék szexkapcsolatban. :)
21/F
Nem ítélem el, egyszer volt is benne részem, de sokkal sokkal jobb rendes kapcsolatban lenni.
Szexkapcsolatot csak olyannal kezdenék aki fizikailag közel tökéletes, izmos, helyes, hiszen nincs más amiért izgatónak találhatnám "csak" a teste.
eleve csak olyannal kezdek szexkapcsolatot aki tetszik. én nem ítéltem el. volt pár.
21, passzív
Az életet élni kell, ha két ember vonzódik egymáshoz annak eleget kell tenni :D
Hiszen nem az az egyik legjobb dolog a világon amikor csakúgy elszabadul az erotika?
Te vagy az a fiú, aki írt már egy kérdést, hogy helyes és borostás sportos egyetemista stb :D
Én amúgy nem ítélem el, de nem értem meg, aki "csak" szexet akar. Én szeretet és szerelmet szeretnék. Kapcsolatot, törődést, és úgy szexet :) szeretném végre megtalálni a másik felem. És úgy gondolom, legbelül mindenki valami hasonlóra vágyik, mint én, bármit is mondjon :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!