Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszoljak neki? Mit csináljak?
ha nem akarsz konkrét választ adni h igen meleg vagyok akkor vagy elvicceled vagy hazudsz
de mivel hazudni nem akarsz így marad az h elvicceled
de ha mégis nemet mondasz és kiderül sokkal rosszabb mintha nem adsz konkrét választ
pláne ha egy alakul egy barátság
Eszedbe se jusson elmondani:D
Én se tenném, nagyon hosszú idő után mondtam el jelenlegi legjobb barátomnak, kb 1 év volt:D Senkiben ne bízz ilyen téren, így meg úgy megesküszik:D Hidd el, tudom milyen érzés, ha az egész iskola meghurcol, mert elmondtad valakinek, akiről azthitted jófej:) És nem így volt, ezért iratkoztam abból a suliból ki.. De ez mindegy:) Teljesen mindegy, akkor se mond el neki:) Vicceld el:) Vagy csak figyelembe se vedd:)
Én nem mondtam el suliban senkinek. Sajnálom hogy nem tettem. De az is igaz, hogy nem éltem abban a világban, ahol elmondtam. Lehet hogy jobb volt így. Sosem derül ki.
Egyébként nagyon nehéz (lehetetlen) JÓ tanácsot adni Neked, mivel egy ilyen szituáció nagyon sok változós. Nem ismerve a szereplőket, az akar a "mondd el" vagy a "ne mondd el" vélemény is semmitmondó.
Én úgy döntöttem hogy maradok a biztonságosabb oldalon. Mégegyszer mondom, nem vagyok biztos benne hogy jó döntést hoztam.
Sok sikert kívánok Neked. Megirhatnád majd hogy hogyan alakul a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!