Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Járt itt valaki már hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt itt valaki már hasonló helyzetben? Keresett utána mást vagy mivel pótolta az űrt?

Figyelt kérdés

Röviden tömören arról van szó, hogy szakítottam a barátommal, mert talált magának jobb társaságot majd én lettem a hibás mindenért és az aki képtelen alkalmazkodni, csak hogy ő kerülhessen ki sértett félként a történetből, mert az önérzete és a mérhetetlen önámítás amiben él nem engedte, hogy másképp legyen... így véget vetettem a dolognak. Persze azóta "hiányzom" és csakis "én akartam így, ő nem" de azért mellékesen odakell bökni, hogy "azt azért te is látod gondolom, hogy ez így nem működött" és egyebek... szóval teljesen +b.szódott ez a történet...

Viszont valami rohadt nagy üresség és hiány van bennem így már több mint 1 hónap után is. Igaz mégcsak tán 2 hete nem beszélünk egyátalán, de nem tudom mit csináljak... ismerkedni kivel, hogyan meg amúgy is az olyan fos, ha kifejezetten az a célom, hogy ismerkedjek. De oké ismerkednék én, de mégis hol... sosem ment ez nekem.

Az alkohol egyre jobb barátommá válik viszont.

2015. szept. 5. 23:39
1 2
 11/11 R8 ***** válasza:
Az alkohol nem jó ötlet,ha gondolod szívesen beszélgetek veled !
2015. szept. 6. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!