Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek szoktak egymásnak virágot vinni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 22:54
11/20 anonim válasza:
En kaptam mar a baratomtol amikor osszevesztunk.orultem neki:)
12/20 anonim válasza:
Meleg vagyok és férfias. Ugyanakkor a virágot énis elfogadnám a páromtól,és énis vinnék neki :)
13/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2015. szept. 6. 12:30
14/20 anonim válasza:
Hát én 186 cm vagyok, kigyúrt, erősen szőrös, kitetovált... De évfordulónkra mindig 25szál kékrózsát kapok :D És egyszerüen imádom.
15/20 A kérdező kommentje:
Akkor több igenleges válasz jött, mint gondoltam.
2015. szept. 6. 20:43
16/20 anonim válasza:
Ez nagyon emberfuggo! Néhány meleg pasi megsértődik a viragon az általad is említett ok miatt es van aki örül nki. En nkm igazabol m1 az ajándék az ajándék 14/f/m
17/20 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, ha fiú virágot kap fiútól. A szeretet a lényeg, és valaki így fejezi ki. Persze ha valaki nem szereti a virágokat, akkor nem kell adni neki. :) Ahogy előttem írták pára, attól, mert valaki férfiasabb, még szeretheti a virágot. Vagy azt, hogy gondol rá a párja :)
18/20 A kérdező kommentje:
Hát igen, persze, cikinek nem ciki, csak kíváncsi voltam, hogy vannak ezzel az emberek.
2015. szept. 7. 21:58
19/20 anonim válasza:
érdekes, nem vagyok biztos benne. Van bennem némi macsó-férfias önkép, és ha ismeretlentől kapnék virágot, furán esne. De ha látom, hogy örömet akart vele szerezni, akkor nem mutatnám, és amúgy a virágok szépek:)
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a te válaszodat is. Akkor ezek szerint nem is olyan egyszerű eldönteni.
2015. okt. 16. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!