Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek hogy ne legyek magányos? Asexualis srác vagyok. Azonban nagyon vágyom arra hogy vkit megölelhessek és valakivel együtt legyek. Együtt animézzek.
de a szex nagyon taszít. a nemi szervek számomra - legyen az férfi, vagy női- borzalmasan taszító, és a szex gondolata is...
hormonálisan rendben vagyok és mentálisan is! és mégis ilyen vagyok....
ha jól értem pasi vagy és utálsz kefélni!
lehet be kellene mutatnom neked a volt csajomat. jól meg lennétek együtt
Én mondjuk totál a másik oldal vagyok (aro is meg nő is), de tapasztalatból, azért itt is vannak árnyalatok.
Ahogy az aro és/vagy ace közösséget ismerem, mindenki más mértékben viszolyog dolgoktól. Van aki abszolúte nem, csak egy nyugodt közöny van, van aki viszont szabályosan rosszul lesz.
Pl. csókolódzás belefér? együtt alvás? megölelés, kézen fogva levés?
A romantikus orientációd mi? aro, vagy allo? homoromantikus, biromantikus, gray aro, demi? Milyen partnert keresel? romantikus párkapcsolatot, vagy zucchinit/QPP-t?
"aro, vagy allo? homoromantikus, biromantikus, gray aro, demi?"
Mi van???? :DD
"aro, vagy allo? homoromantikus, biromantikus, gray aro, demi?"
aro=aromantikus (nem lesz szerelmes. de ettől még randizhat, lehet párkapcsolatban stb)
allo=mindenki aki nem aro
homoromantikus=azonos neműekbe lesz szerelmes
biromantikus= a két nem közül potenicálisan mindkettőbe bele tud szeretni
gray aro=csak ritkán érez romantikus érzelmeket, mondjuk csak 5-10 évben egyszer lesz szerelmes.
demiromantikus= csak úgy lesz szerelmes, ha előtte már kiismerte az illetőt, és van más egy erős érzelmi kapocs, pl. barátság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!