Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadóak a környezetben élők a homoszexualitással kapcsolatban?
Külföld, nagyváros. Itt olyan buli van, hogy csak na, a munkahelyemen több transznemű és meleg is dolgozik (nem melegbár, bár néha kicsit annak tűnk :D)
A szüleim elfogadták, bár ők nem élnek a közelemben.
A barátokat megválogatom tehát ők is.
család,barátok elfogadóak
Bár homofóbok mindenhol vannak.. le kell sz*rni őket.
Ez nagyon változó. Én néhány közeli embernek mondtam el, barátok és rokonok is tartoznak ebbe, és érdekes módon, akikről végképp azt hittem hogy nem, azok fogadták legjobban és fordítva.
Néhány példa:
-unokatesóm 3 gyermekes családanya: ő fogadta legjobban. Az is kiderült, hogy a fősülin volt egy meleg srác, akivel jó barátságban voltak, még egy meleg diszkóba is elmentek egyszer :)
-nagybátyám: kigyúrt, kopasz, nyers stílusú rendőr, ő is nagyon jól fogadta, még tanácsokat is adott a témában
-egyik barátnőm, régimódi, erkölcsös gondolkodású egyetemista lány, aki pl betartotta azt, hogy a pasijával csak házasság után szabad szexelni és összeköltözni, s mégis nagyon jól fogadta, megbeszélhettem vele mindent
-viszont egy másik barátnőm, egy igazi pesti lány, aki tényleg a tolerancia mintaképe, szabadelvű stb, ő viszont rosszul fogadta. Nem is fogadta el, meg akart változtatni stb
Látható tehát, hogy akikről legkevésbé hittem volna, azok voltak a legelfogadóbbak, akiket pedig elfogadónak gondoltam, azok ellenszenvet mutattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!