Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegbárban csak fiatal, kigyúrt vagy nagyon vékony srácoknak van esélye bárkit megismerni? Aki nem ilyen, nagyon kinézik?
Figyelt kérdés
És lehet beszélgetni is, vagy mindenki csak a szexet keresi ott?2015. aug. 22. 18:31
11/15 A kérdező kommentje:
Nem csítosz, hanem el akarok menni egy ilyen helyre, de nem vagyok sem nyüzüge, sem kigyúrt, hanem átlagos alkatú, illetve már elmúltam 18, ezért kicsit tartok tőle, hogy lenéznek. Viszont szeretnék megismerni új barátokat, mert a melegség miatt sok régi "barát" eltűnt, a neten megismert emberek pedig nem szeretik a személyes találkozókat.
2015. aug. 24. 21:06
12/15 A kérdező kommentje:
5- köszönöm a szurkolást.
10- hol vannak még ilyen helyek? Én csak az alteregóról meg a capelláról hallottam.
2015. aug. 24. 21:07
13/15 anonim válasza:
Nos nem biztos hogy mindegyik a nyugati környékén van,mert nem mindben voltam(mert engem nem engednének be XD)
Action Bar
1053 Budapest, Magyar utca 42.
CoXx Men’s Bar
1074 Budapest, Dohány utca 38.(bár itt sokkal több a szex)
Mystery Bar
1054 Budapest, Nagysándor József utca 3.
SCORE Club
Tölgyfa utca 1-3
Why Not?
Belgrád rakpart 3-4.
14/15 anonim válasza:
Én például az úgynevezett nyunyókra bukom. ;) A nem túl colos,de vékony,helyes pofijú fiúk tetszenek és ilyet is keresek kizárólag 18.évtől. 41/F
15/15 anonim válasza:
Viccelsz? :D Én meglehetősen nagydarab passzív srác vagyok (ha úgy tetszik: macis, dagadt stb.), ennek ellenére még nem volt olyan alkalom, hogy ne lett volna szex, vagy legalábbb orál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!