Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen fiatal srác?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek izgalmas, új, nyilvános helyeken maszturbálni. Hatalmasakat élvezek, sokkal jobb mint amikor itthon recskázok. Jó sok helyen vertem már ki, nekem ez valamiféle életcél, hogy minél több helyen csináljam. :D
18 éves srác vagyok.
Ha valakinek van kedve dumálni a témáról írjon. :D
2015. aug. 16. 20:48
1/6 anonim válasza:
És mért a homoszexuálisba raktad ki?
Én a suliba szeretek a női WC-be tesióra alatt.
2/6 anonim válasza:
Én is csináltam már 1-2 helyen
Viszont nekem az egész óra elmenne ha tesin csinálmám mivel sokáig bírom
Fiatal f
3/6 A kérdező kommentje:
Mert én is meleg vagyok. :D
Jó neked, az is izgi. :D
2015. aug. 16. 20:58
4/6 anonim válasza:
moziba,suli wcbe,szomszed srac herejere meg meg.sok helyen
6/6 anonim válasza:
tornaterem, wc, úszoda, stb:) Ha pesti vagy összehozhatunk egyet a kedvenc helyemen szabadan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!