Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, ti hány évesen mondtát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti hány évesen mondtátok el a legjobb fiú haverotoknak, hogy melegek, biszexek vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy reagált rá? Azóta hogyan változott meg a viszonyotok? Érdemes elmondani? kort is írjatok, lécci! köszi!

2015. aug. 11. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

19, biszex vagyok, kicsit őt is érdekelte a dolog eleinte , de utána azt állította hogy már nem szerintem csak nem tudta elfogadni a családja miatt és elég rossz barát vagyok mert vonzódok hozzá és ezt tudja is (inkább szeretem bár csak azt tudja hogy szexet akarnék)és ezt szoktam mondani is mai neki kellemetlen, de ő mégis a legjobb barátom még mindig szóval szerencsés vagyok hogy ilyen jó barátom van

azt neked kell tudni hogy milyen ember, ha nem tudod magadtól a választ akkor nem érdemes elmondani mert nem vagytok elég közel egymáshoz

2015. aug. 16. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:
96%

16 voltam kb amikor megtudta, nem tőlem, hanem attól a sráctól, akivel akkor kavartunk. Haragudott több hónapig amiert nem voltam vele őszinte es mástól kellett megtudnia. Azóta kibékültünk es meg mindig legjobb barátok vagyunk.

Most 23 vagyok

2015. aug. 16. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!