Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy srác 20 évesen szűz, arról mit gondoltok? Kizáró ok lenne nálatok? 20/F
Kedves 18-as.
Nem emlékszem hogy bármi olyasmit írtam volna, hogy valaki attól lesz alkalmizós hogy x vagy y éves korában kezdte volna a szexet (de igazából az életkorról, mint tényezőről még csak egyáltalán nem is írtam a kommentben).
Én csak annyit írtam, hogy egy meleg fiú szüzessége arról árulkodHAT (értsd: nem feltétlenül, szóval akár tévesen is) hogy a tartós kapcsolatokat részesíti előnyben, mert ha nem is 12-13 évesen, de általában néhány évvel később kialakul a végleges identitása, és ha csak az élvezetek érdekelnék, akkor arra a célra már biztosan talált volna valakit, mert azt lássuk be nem nehéz.
Éppen azért mondtam, hogy a szüzesség dolog nem előny, vagy hátrány, de esetleg előny lehet azoknál, akik hosszú távú kapcsolatra terveznek, mert akkor biztosak lehetnek benne, hogy a párjuk nem dugta végig a fél várost.
én 32 F vagyok és sose voltam senkivel
meg nem is leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!