Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Ti örültök, ha a partnereteknek sok spermája van? 20/f
Szerintem szexi, ha sok spermája van a párodnak/partnerednek.. mondjuk orálnál inkább szeretem, ha olyan közepes mennyiség jön. Azzal még lehet mit kezdeni, a túl sok az már olyan fuldoklós. :D
A barátom például egy szökőkút! Soha nem fogom elfelejteni, amikor először voltunk együtt és kézzel fejeztem be neki. Nehezen tudom leírni a testhelyzetet, amiben voltunk, de lényeg, hogy hátán feküdt és valahol a vállán volt a fejem. Gondoltam biztonságos távolságra leszek az action-től, ennek ellenére olyan keményen szembelőtt, hogy a mai napig röhögünk rajta, ha szóbakerül. :D
Nekem is tud durván sok lenni a cucc, de én valahogy soha nem tudtam a köldököm és mellkasom közötti résznél messzebb lőni... :(
25f m
én is ellövök 1,5-2 méterre :D
#10-es! akkor írj privátot ;)
Nekem is sok jön, és szeretem ha az aktuális partneremnek is sok jön. Persze ha nem így van, attól még ugyanúgy szeretem őt.
25F akt
En sokszor almodozom rola, hogy egyszerre 2-3 ilyen tulajdonsaggal megaldott aktiv sraccal szexelek, majd a vegen szepen sorban a szamba elveznek, en meg csak a vegen nyelem le! :)
25/F
Persze jó nézni ahogy sokat élvez vagy éppen belém :D
Nekem is elég sok szokott jönni, attól függ milyen sokáig csináljuk, ha több órán keresztül akkor már olyan is volt ,hogy a párnámat vagy a falsarkát is sikerült lelőnöm vagy a párom arcát, ő kicsit meglepődött de nekem tetszett :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!