Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mehetnék oda hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit meleg partykon láttam már párszor és eszméletlenül bejön, de fogalmam sincs hogy mehetnék oda hozzá, mit mondhatnék neki. Sajnos elég tapasztalatlan és vagyok az élőben való ismerkedésben :(2015. aug. 9. 18:32
1/4 anonim válasza:
Szerintem bátran odamehetsz a lehető legbutább indokokkal is pl megkérded van e tüze mert rágyújtanál... vagy csak egyszerűen odamész és elmondod neki hogy többször is láttad már csak eddig nem mertél oda menni. Csak bátran! :)
2/4 anonim válasza:
Ne menj oda, mert megfog dugni :)))
3/4 A kérdező kommentje:
a másik probléma, hogy a barátaival szokott táncolni, így még annyira se merek odamenni :(
második: hát tulajdonképpen részben az lenne a cél:)
2015. aug. 9. 20:31
4/4 anonim válasza:
én a jelenlegi barátomhoz, egy doboz bonbonnal mentem oda és egyszerűen csak elmondtam, hogy nagyon szimpatikus és szeretném elhívni randizni:)
21. passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!