Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben nem érezni a szagot?
Figyelt kérdés
Még nem voltam együtt fiúval, így nincs tapasztalatom és kicsit félek az egésztől. Anális szex közben nem érezni büdi szagot? Mert én már csináltam magamnak beöntést és akkor éreztem és most félek, hogy akkor is olyan lesz és égő lesz :(2015. aug. 9. 16:50
1/8 anonim válasza:
Ha rendesen kimosod és megmosod akkor nem :D
2/8 A kérdező kommentje:
Tényleg nem érezni, kicsit sem? Mert azért a levegő csak bemegy, meg kijön közben, és bárhogy mosom ki... És mi van ha közben pukizni kell?
2015. aug. 9. 16:54
3/8 anonim válasza:
Talán nem rögtön anális szexel kellene kezdeni. Ha előtte kiépül az "intimitás" akkor azért jobban tolerálja az ember ha valami nem úgy alakul, mint kellen.
4/8 anonim válasza:
nálam semennyire nem érezni, mindig kimosom magam:)
pasim imád is nyalizni, szerinte illatos.:D
5/8 orton válasza:
az én barátnőm mindig illatos, én vagyok a büdöske, akinek főleg 40 fokban 2x kell tusolnia 12 óra alatt hogy ne legyen disznó ól szag :O
nyilván ha nem készülsz fel és olyan lesz a szerszám, akkor lesz szaga
de ahogy írták a tolerancia nagy úr, engem nem enged el tusolni néha a nő, pedig férfiként azért zavaró, ha már picit szagos a hónaljad a csaj meg még mindig illatozik
6/8 anonim válasza:
Megoldás: tegyél be a seggébe még egy szalonnát, így nem a szarszagot fogod érezni. (és a szalonnát ki lehet enni az ánuszából, ami izgi)
7/8 anonim válasza:
én a gumi szagát éreztem,nem volt jó.
másrészt,ha már análoztok akkor erre azért számitani kéne,akár volt,akár nem volt beöntés.
8/8 Sándor G válasza:
Ha érzed a xar szagot, akkor te csak egy kötcsög lehetsz...
álmodozó disznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!