Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztata masszázst hogyan csináljak?
Magadnak kellő tapasztalat és gyakorlat nélkül nem tudod úgy megcsinálni, hogy élvezd, vagy legalább ne fájjon, és ne okozz sérülést.
Egy olyan embert kell találnod, akivel együtt csinálnátok egymásnak. Eleinte nehéz.
Én is épp a napokban gondolkodtam rajta, lehet keresnem kellene valakit, akivel gyakorolhatunk.
Köszönöm a válaszokat. Akkor magamnak nem fogom tudni sikerrel csinálni.
A dildóra kíváncsi vagyok :D
Az a legjobb ha valaki más csinálja meg neked. Viszont amíg rászoktatod magadat addig nagyon jó egy szép műpénisz amire legalább naponta egyszer szépen leülsz... :))
Aztán amikor már megszoktad feltétlenül keress egy kedves , aktív barátot aki napi rendszerességgel beteszi neked a merev péniszét a végbeledbe és szépen megmasszíroz vele, aztán jól beléd spriccel, hogy a tejével bebalzsamozza a prosztatádat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!